Lite gatuvåld har väl ingen dött av!

Anna Sjödin tvingades avgå efter att hon helt nykter hade överfallits av en kvinnohatande vakt på Crazy Horse vid Stureplan, och kräver nu stärkt rättsskydd. Nu har SSU i Stockholm fått nog av dessa orättvisor och kräver också därför att samhället skall skita i när 16-åringar som tillhör överklassen blir brutalt ihjälsparkade på gatan. Om vår fd ordförande inte fått någon hjälp, varför skall då överklassen få det? I bloggversionen av SSU Stockholms medlemstidning har man skrivit om detta. Tyvärr så verkar det som att de råkat ut för ett tekniskt problem, men jag lyckades rädda postningen genom googles cache.

Lite gatuvåld har väl ingen dött av!

Gatuvåldshysterien är sjuk, som vi alla som kan läsa vet så har inte gatuvåldet varken ökat eller minskat på tjugofem år, det man möjligen kan säga är att det var ngt värre på 90-talet.
Ändå kan borgerlig media göra poänger på det här i P1s god morgon världen den 14/10 hävdade galningen Carl Rudbeck att ” det är självklart att, I sverige ser man aldrig några poliser på gatorna, öehm, det är helt, dom är hel borta från det patrulerande, fanns det en polisiär närvaro på gator och torg så skulle öehöeh många av de här sakerna inte inträffa” JÄVLA SKITSNACK!
Alla vi som någon gång under de senaste fem åren gått utomhus kvällstid i en av våra svenska storstäder vet att så inte är fallet. I stockholm finns det t. o.m mobila polistationer på stureplan och medis på fredags- och lärdagskvällar. Den polisiära närvaron är enormt hög, och det har om man ser till statistiken inte gjort något för att sänka gatuvåldet.
DN hade stora tema sidor om hur fantastiskt manifestationen mot våld var, ungdommar engagerar sig! FUCK THAT! alla som var i kungsträdgården är retards!
Manifestationen saknade helt politisk grund, ett jävla intetsägande jippo som enbart stärker borgerligheten. Värst av allt är hur många socialdemokrater köper bilden av ett ökande gatuvåld och ger sitt stöd till sådana här skitinitiativ.
Stockholm City delas ut gratis i enorma upplagor driver den idiotiske cehfredaktören Mikael Nestius felaktiga teser, han skriver:
”Under täckmanteln att de slåss mot rasister och nazister har organisationen Afa, antifascistisk aktion, rättfärdigat urskiljningslöst våld mot andra människor.”
Detta är det enda som skrivs om AFA, som om det vore en objektiv sannaing att AFA går runt och brukar våld mot vem som helst. Det gör dem inte. AFA startades under 90-talet då nynazistvågen var som störst, en situation där vänstergrupperingar aldrig kune räkna med att få stöd från polisen då nazister kom och attackerade deras arrangemang. AFA har gjort mycket i kampen mot den svenska nynazismen. Då, under 90-talet, var AFA ute i skolorna och föreläste för liberala ungdomsförbundet om nazismens våld, udag kastar alla skit på dem. Det intrressanta är att Mikael Nestius nämner AFA men inte nazisterna, som ökar i antal och i brutalitet, förmodligen har mikael nazisympatier. VAd skulle annars vara förklaringen?

Våldsdebbaten borde handla om hur till exempel ung vänster attackeras av nazister och polisen är så jävla inkompetent att de inte gör någonting för att skydda dem, inte tar nazismens våld på allvar. Det är under en inkompetent polismakt som behov av garden där medborgare skyddar varandra istället för att skänka tillit åt statens våldsmonopol bildas, AFA är ett sådant garde. På grund av en inkompetent polis bildas grupper som AFA.
Att borgerliga skribenter inte bryr sig om nazismens brott är kanske självklar, bor man i farsta och arrangerar en antinazistisk konsert finns det risk att man dödas av nazister. Bor man på östermalm och dör i ett bråk efter en fest så känner ens föräldrar journalister.
Att överklassen börjat döda varandra skiter jag blanka fan i. Hela debbaten är snedvriden. Bättre att den unga bourgoassien dödar varandra än att de som alltid riktar sitt våld mot arbetarklassen.

Published in: on oktober 26, 2007 at 9:47 e m  Comments (10)  

The URI to TrackBack this entry is: https://socialdemokrati.wordpress.com/2007/10/26/lite-gatuvald-har-val-ingen-dott-av/trackback/

RSS feed for comments on this post.

10 kommentarerLämna en kommentar

  1. Hej Anton!
    Du verkar vara arg idag. Hoppas du mår bättre imorgon.

  2. Hej Anton Bergsmarck, dig skulle jag vilja möta i en mörk gränd och utsätta dig för det såkallade ”gatuvåldet” så ska vi se om det är så roligt, hatar jävla vänsterpack som dig och dina argument är ju dom sämsta på jorden, hoppas du och dina röda vänner trivs bakom era masker och ryggsäck med bumlingar, utan era stenar och gäng och enbart nävarna är ni inte så tuffa, bara när ni står 10 meter bort och kastar sten, men jag antar att du är en 17-årig AFA’it som slåss mot ”rasismen” och samhällets orättvisor, det är väl erat sätt att hantera åratal av mobbning och förnedring genom att gå med i AFA där ni hittar likasinnade idioter, jag pissar i käften på dig och hoppas jag får äran att göra dig rödare än du redan är genom att bryta näsan på dig, svin

  3. Hej Anton, fattar du vad du säger eller? ”Ingen har väl dött av lite gatuvåld” Jo det är faktiskt sant, det är ca 20-25 st som dör av gatuvåldet varje år, och det är 25 för mkt. Du säger också att alla i kungsan är retards, jag skulle vilja säga att du är ett retard om du tycker så. De som var i kungsan de gick dit för att hedra Riccardo och visa att de var emot gatuvåldet som pågår just nu i Sverige. Det tycker jag är helt rätt,våld löser aldrig nånting. Som jag uppfatte din text var att du var för gatuvåld, men vet du ens vad gatuvåld är? Jaja men jag berättar det för dig lilla gubben, Gatuvåld är när någon slår ned vemsomhelst mitt på gatan utan någon anledning eller någon mesig anledning. Så du tycker att det är rätt eller? Oh shit den där killen har röda kalsipper honom måste jag slå ned. Jaha då vet vi alla vad Anton Bergsmarck tycker inom detta ämne!
    Lycka till i livet,det kan du behöva!

  4. ”Manifestationen saknade helt politisk grund, ett jävla intetsägande jippo som enbart stärker borgerligheten.”

    Det låter som du var där på manifestationen, är du också retard som du beskriver att alla var som befann sig där då?

  5. balle på dig anton bersmarck du suuuuuuuger

  6. Anton…du måste antagligen vara en av Sveriges i särklass mest inkompetenta människor och det är antagligen inte ditt fel. Det som är sorgligt är att du med allra största sannolikhet är beroende av mina skattepengar för att försörja dig. Så om du själv föll offer för gatuvåldet skulle alla gå plus!

  7. Ja, va ska man säga.
    Alla har redan sagt allt.
    Men jag förstår inte riktigt meningen med att ifrågasätta folk som försöker hjälpa. Håller du inte med? okej. Men vad ger det att ifrågasätta? Tänk om DU blir nedslagen på gatan, och nån ungjävel kommer fram till dig på sjukan och flinar och säger: ”Äh, lite gatuvåld har väl ingen dött av” skrattar och går därifrån. Tänk dig för!

  8. Ehh, är detta verkligen sossarnas officiella ”ungdomsnättidning”?
    Det anmärkningsvärt dåliga språket, stavningen och meningsbyggnadsfelen gör att jag omedelbart kommer rösta blått resten av mitt liv.

  9. sätt dig i en park och käka leksandsknäcke din jävla hund, love you ½!!!!!!!!

  10. Din sjuka idiot!


Lämna en kommentar